Καταλογος

Το καλάθι σας

Δεν έχετε προσθέσει προϊόντα στο καλάθι σας!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ

CLIMAX - ΚΡΑΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΙΤΡΙΝΟ FAST-TRACK

CLIMAX - ΚΡΑΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΙΤΡΙΝΟ FAST-TRACK

  • CLIMAX - ΚΡΑΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΙΤΡΙΝΟ FAST-TRACK

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom

CLIMAX - ΚΡΑΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΙΤΡΙΝΟ FAST-TRACK

€10,50

Κωδικός προϊόντος: D21000

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
  • Περιγραφή Προϊόντος

Το κράνος ασφαλείας Climax 5-RG έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να εξασφαλίζει βέλτιστη προστασία από κρούσεις από αντικείμενα όπως πέτρες, πλακάκια, τούβλα και άλλα αντικείμενα παρόμοιου βάρους καθώς και από ηλεκτρικές εκκενώσεις έως 1000V AC ή 1500V DC.

Το κέλυφος του κράνους είναι κατασκευασμένο από έγχυση πολυαιθυλενίου υψηλής πυκνότητας. Η επιφάνεια του κελύφους είναι λεία, με δίδυμες νευρώσεις κατά μήκος και μια συμπαγή νεύρωση τριγωνικής διατομής που παρέχουν μεγαλύτερη ακαμψία στο κράνος. Το κράνος έχει επίσης γείσο στη μέση και υδάτινο χείλος στην υπόλοιπη περίμετρο. Το εσωτερικό του κελύφους περιέχει έξι περιβλήματα για τη σύνδεση της ζώνης.

Η ζώνη είναι κατασκευασμένη από εγχυμένο γραμμικό πολυαιθυλένιο με υψηλή ικανότητα απορρόφησης κραδασμών. Η πλεξούδα περιέχει έναν ιμάντα κεφαλής, έναν ιμάντα λαιμού και έξι ιμάντες buffering. Ο ιμάντας κεφαλής καλύπτεται στο μπροστινό μέρος με υφασμάτινη ταινία εφίδρωσης. Το ύψος μπορεί να ρυθμιστεί με τρεις διαφορετικές θέσεις.

Με οδοντωτό τροχό και ρυθμιζόμενη πλεξούδα κεφαλής.

Δοκιμασμένο για χρήση σε θερμοκρασίες μεταξύ: -20º C και +50ºC.

Πιστοποίηση CE

Κανόνες: EN 397:2012+A1:2012

-+
certificate
Η εταιρεία P.S.S HELLAS E.E. εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Διεθνούς προτύπου ΕΝ ISO 9001, με αριθμό πιστοποίησης: 130522-3.