Καταλογος

Το καλάθι σας

Δεν έχετε προσθέσει προϊόντα στο καλάθι σας!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ

Τρόποι Πληρωμής

Γενικά

Οι τρόποι αγοράς από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι είτε τηλεφωνικά, μας ενημερώνετε για τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε και τα στοιχεία σας, είτε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, συμπληρώνοντας τη φόρμα με τα στοιχεία σας και κάνοντας ηλεκτρονική παραγγελία μέσω του pss-hellas.gr. Όταν κάνετε τις αγορές σας ηλεκτρονικά έχετε ως επιλογή για την αποστολή της παραγγελίας σας με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) ή πρακτορείο μεταφορών ή μπορείτε να παραλάβετε από το φυσικό κατάστημα κατόπιν συνεννόησης. Ως τρόπο πληρωμής έχετε 3 επιλογές, με αντικαταβολή (ισχύει μόνο για αποστολές με κούριερ), με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος pss-hellas.gr και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Προϊόντα μεγάλου όγκου η βάρους δεν μπορούν να αποσταλούν με κούριερ, σε αυτήν την περίπτωση επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε ότι τα προϊόντα που επιλέξατε θα αποσταλούνε με μεταφορική εταιρεία την οποία θα πρέπει να επιλέξετε εσείς και να μας ενημερώσετε για τα στοιχεία τους. Στην περιοχή των Ιωαννίνων παραγγελίες μπορούν να εξυπηρετηθούν από φορτηγό της εταιρείας και για τα περισσότερα βαριά προϊόντα η παράδοση είναι δωρεάν.

Με αυτό τον τρόπο αποστολής μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό της παραγγελία σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με πιστωτική κάρτα.

Μέθοδος Αντικαταβολής

Η παραγγελία σας αποστέλλεται στην διεύθυνση που θα επιλέξετε κατά την καταχώρησή της και πληρώνεται με την παραλαβή της. Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της συνεργαζόμενης ταχυμεταφορικής εταιρείας να σας παραδώσει το δέμα, πληρώνετε μετρητά την αξία της παραγγελίας σας. Διευκρινίζεται ότι παραλαμβάνεται το δέμα εφόσον η συσκευασία δεν είναι κατεστραμμένη ή ανοιγμένη. Ως εκ τούτου δεν δικαιούστε να ανοίξετε το δέμα πριν την παραλαβή του από τον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας.

Τα έξοδα της αντικαταβολής είναι 2,5€.

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την πληρωμή της παραγγελίας μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, καθώς και με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass. Θα ανακατευθυνθείτε για την πληρωμή στην ασφαλή σελίδα του Cardlink της Τράπεζας Alpha Bank.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Πληρωμή μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης

Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να καταθέσετε το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας, σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς. Υπενθυμίζεται ότι για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η παραγγελία σας θα πρέπει να μας αποστείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης (φωτογραφία, screenshot κτλ) στο sales@pss-hellas.gr.

Εθνική Τράπεζα

  • Λογαριασμός IBAN:  GR6601106490000064900439908
  • Δικαιούχος: Premium Supply Services Hellas EE

Τράπεζα Alpha Bank

  • Λογαριασμός IBAN:  GR6301404000400002002024453
  • Δικαιούχος: Premium Supply Services Hellas EE

Τράπεζα Πειραιώς

  • Λογαριασμός IBAN: GR2401713010006301164259511
  • Δικαιούχος: Premium Supply Services Hellas EE

Τράπεζα Ηπείρου

  • Λογαριασμός IBAN: GR0207500700003070006310800
  • Δικαιούχος: Premium Supply Services Hellas EE
certificate
Η εταιρεία P.S.S HELLAS E.E. εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Διεθνούς προτύπου ΕΝ ISO 9001, με αριθμό πιστοποίησης: 130522-3.